Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@04:33:20 GMT

آموزش فن بیان به سبک حرفه‌ای‌ها

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۱۲۳۲۵

آموزش فن بیان به سبک حرفه‌ای‌ها

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، در این مطلب ۵ مورد از مهم‌ترین ویژگی‌های یک فن بیان قدرتمند بررسی می‌شود و به شما می‌گوئیم چطور باید این مهارت را در وجود خود تقویت کنید.

۱. محکم و با اطمینان صحبت کردن

یکی از اصلی‌ترین ویژگی‌هایی که باید در صحبت کردن خود رعایت کنید، صدای رسا و محکم است. منظور از صدای رسا، صدایی نیست که بسیار بلند باشد و دیگران را اذیت کند! بلکه صدایی است که به خوبی بتواند حق مطلب را ادا کرده و به گوش مخاطب برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکنون متوجه شده‌اید افرادی که به آرامی صحبت می‌کنند و تُن صدای پایینی دارند، هیچ‌کس به صحبت‌هایشان دقت نمی‌کند؟ اما برعکس افرادی که لحن و آوای صدایشان بالاست و از صحبت‌های خود مطمئن هستند همه را مجذوب خود کرده و گویا به دیگران این پیام را می‌رسانند که به من توجه کنید! پس اولین ویژگی که یکی از مهم‌ترین نکات برای آموزش فن بیان است و باید آن را به خوبی در صحبت رعایت کرد، محکم بودن و اطمینان داشتن از خود در حین صحبت است.

۲. زبان بدن

زبان بدن در صحبت کردن حق مطلب را به خوبی ادا کرده و پیام را به طور کامل به مخاطب انتقال می‌دهد. اگر شما صحبت کنید اما از زبان بدنتان استفاده نکنید، بدون شک کلامتان در ضعیف‌ترین وضعیت ممکن قرار می‌گیرد.

فرض کنید شما هنگام صحبت کردن از حالت چهره، حرکات دستان، تغییرات بدن و … استفاده نکنید! قطعاً در این صورت لحن خود را در سردترین و بی‌روح ترین حالت ممکن خواهید دید. پس بدون زبان بدن، فن بیانتان قطعاً قدرتمند نخواهد بود.

۳. داستان گویی جذاب

به طور کلی داستان، مطلبی است که همه افراد به آن علاقه دارند و برای شنیدن آن شوق و ذوق نشان می‌دهند، اما به شرطی که این داستان جذاب تعریف شود. در غیر این صورت مخاطب حواسش پرت شده و سرگرم کار دیگری می‌شود، چرا که اگر حتی قسمت کوچکی از آن را هم متوجه نشود، سر رشته داستان از دستش خارج شده و در میان مطالب گم خواهد شد.

برای داستان گویی جذاب هم تکنیک‌های مهمی وجود دارد که در زیر به آن اشاره شده است؛

- ارتباط خوب با مخاطبین

- تسلط به داستان

- تعریف دقیق جزئیات

- ارتباط داستان به موضوع مورد بحث

- وجود فراز و فرود

و بسیاری نکات دیگر که از حوصله بحث خارج است. پس حتماً آموزش ببینید که چطور باید یک داستان را تعریف کنید تا کلامتان در جذاب ترین حالت ممکن قرار بگیرد.

۴. بداهه گویی

بداهه گویی یعنی «صحبت کردن بدون اطلاع قبلی» یا «صحبت کردن در لحظه».

بسیاری از اوقات شما نیاز دارید در جایی صحبت کنید که از قبل آمادگی برای آن نداشته‌اید و یا باید در لحظه جواب فردی را بدهید و در همان مکان مطلبی را بیان کنید. مهارت بداهه گویی درست در همین جاست که به کمک شما می‌آید و کاری می‌کند که بتوانید هم مطلبتان را به خوبی بیان کنید و هم قدرت خود را در صحبت کردن به دیگران نشان دهید. این موضوع، چهارمین موردی است که باید برای برداشتن گام برتر خود در صحبت کردن یاد بگیرید و در لحظه و مکان درست، صحبت درست را هم بیان کنید.

۵. دایره واژگان قدرتمند

دایره واژگان یعنی مطالبی که در ذهن شما وجود دارند و از آنها استفاده می‌کنید. یکی از کارهایی که می‌توانید برای افزایش دایره واژگان خودتان انجام دهید، این است که به هر موضوع و کلمه جدیدی که بر می‌خورید، آن را بنویسید و سعی کنید تا می‌توانید در شرایط لازم به کار ببرید. آنقدر از آنها استفاده کنید تا در نهایت تبدیل به مسیر عصبی برای شما شوند.

با گسترش دایره واژگان خود، حتماً می‌توانید در همه مواقع فن بیان فوق العاده‌ای داشته باشید و دیگران را از کلماتی که در ذهن خود دارید متحیر کنید.

فن بیان خود را این گونه تقویت کنید

طبیعتاً همه ما این استعداد صحبت کردن ذاتی را در وجود خود نداریم و نمی‌توانیم مقتدر و جذاب صحبت کنیم. به همین دلیل باید این مهارت را به خوبی یاد بگیریم. یکی از بهترین راه‌های تقویت فن بیان شرکت در دوره‌های مختلف به صورت حضوری و غیر حضوری است. پیشنهاد ما به شما این است که نگاهی به صفحه معرفی کلاس فن بیان بیندازید تا هم با قسمت‌هایی از کلام خود که نیازمند تقویت است آشنا شوید، همچنین بتوانید به راحتی در یک دوره غیرحضوری فن بیان شرکت کنید.

منبع: سایت mostafaee.com

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 4943589

منبع: مهر

کلیدواژه: مدیریت ارتباطات کسب و کار اینترنتی مهارت آموزی کسب و کار اینترنتی تبلیغات کولر گازی بیمه لوازم خانگی طراحی سایت خدمات درمانی کسب و کار جزیره کیش سهام عدالت تجارت الکترونیک اصفهان بانک ملت وزارت بهداشت دایره واژگان صحبت کردن زبان بدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۲۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غزه؛ محور مقاومت در ادبیات فارسی

به گزارش خبرنگار حوزه استان های خبرگزاری تقریب، متن یادداشت به شرح زیر است: 

ادبیات پایداری به‌عنوان نمود احساسی و عاطفی نهضت‌های اسلامی و جریان‌ها و گروه‌های مقاومت در ایران و کشورهای اسلامی به‌ویژه خاورمیانه و خاصه فلسطین اشغالی و لبنان که امروزه مرکزیت پویای آن را در نوار غزه می‌شناسیم، همواره مطرح و جریان‎ساز بوده و هست و اکنون با گذشت دهه‌های متمادی از عمر گروه‌های مقاومت در سرزمین‌های اشغالی، غزه، به‌عنوان محور مقاومت در این بخش از جغرافیای جهان اسلام شناخته می‌شود که سهم قابل توجهی در تولید آثار ادبی دارد.

با نگاهی‌گذرا به ادبیات معاصر فارسی که در دهه‌های اخیر توسط شاعران، نویسندگان، محققان و پژوهشگران حوزه ادبیات تألیف و منتشر شده‌اند، ردپای حماسه‌ها و ایثارگری اعضا و وابستگان گروه‌های مقاومت و غزه در انواع آثار ادبی در کارنامه مؤلفان ایرانی به خوبی مشهود است.

در این میان، در بین گروه‌های مختلف مولفان، شاعران حضور پررنگ و نقش تعیین‌کننده‌ای نسبت به سایر ادیبان دارند. بیشترین تعداد آثار ادبی خلق شده با موضوع غزه در ادبیات معاصر ایران، در بخش شعر است که اغلب در مناسبت‌های مختلف که غزه در مرکز وقایع جهان اسلام قرار داشت توسط شاعران پیشکسوت و جوان سروده شده یا شاعران در ایام دیگر ارادت خود به غزه و گروه‌های مقاومت را در قالب شعر بیان کرده‌اند. از کتاب‌های شاخص در این زمینه که به شعر مقاومت هم مشهور است می‌توان به مجموعه شعر«حنجره‌های شعله‌ور» به کوشش «حسین اسرافیلی»، شاعر نام‌آشنای معاصر اشاره کرد. کتاب حاضر گزیده شعرهای شاعران معاصر کشورمان درباره مقاومت اسلامی به‌ویژه مردم فلسطین است.

این کتاب یکی از پنج کتاب کنگره شعر مقاومت بین‌الملل اسلامی است و پیش از این کتاب‌هایی با عناوین «واژه در سنگر»، «حنجره‌های بیدار»، «خندیدن با لبان زخم» و «درخت آتش» که آنها هم مجموعه شعر شاعران معاصر ایرانی درباره مقاومت بودند، منتشر شده است. از دیگر کتاب‌های مهم در این بخش، اثری با عنوان «والزیتون: مجموعه شعر مقاومت» سروده «حسین شکربیگی»، شاعر ایلامی است که آثار قابل‌توجهی در حوزه شعر مقاومت دارد.

حضور پررنگ شاعران ایرانی در بخش شعر مقاومت فلسطین یادآور این موضوع مهم و حیاتی است که مسئله فلسطین، مسئله شاعران کشور ما بوده است؛ شاعرانی که موضع مشخصی دارند و در برابر انگاره «ارض موعود»، فلسطین را «سرزمینی مقدس و غصب‌شده» می‌دانند.

در بخش داستان ایرانی هم موضوع فلسطین اشغالی، جریان مقاومت و غزه همواره مطرح بوده و هست و نویسندگان کشورمان آثاری را در بخش‌های داستان کوتاه و رمان با این موضوع خلق و منتشر کرده‌اند.

شاخص‌ترین و نخستین رمان فارسی با موضوع فلسطین به‌عنوان «ریاح» اثر «جلال توکلی» نویسنده یزدی درباره نفوذ صهیونیست‌ها در فلسطین و چگونگی اشغال این سرزمین مقدس است که پس از انتشار موردتوجه مخاطبان و محافل ادبی قرار گرفت و در جشنواره‌ ادبی قلم زرین به‌عنوان نخستین داستان بلند فارسی درباره سرزمین مقدس فلسطین‌ موردتقدیر قرار گرفت.

ریاح، یک واژه‌ قرآنی به معنی بادهای بشارت‌دهنده‌ رحمت الهی است (سوره اعراف، آیه‌ ۵۷) که در فضای دردناک و ناگوار داستان، سفیر امید و زندگی و بشارت‌دهنده‌ پیروزی و مدد الهی است.

زمان داستان بین سال‌های ۱۹۴۰ تا ۱۹۴۱ میلادی اتفاق می‌افتد؛ در آن سال‌ها یهودیان در ظاهر به‌صورت مهاجر که از دست نازی‌ها گریخته‌اند و در فلسطین که آن را «ارض موعود» می‌نامند، جویای کار هستند اما به‌تدریج زمین‌های فلسطینی‌ها را به هر شکل ممکن تصاحب می‌کنند.

اگرچه وقایع کلی داستان واقعی و با استناد به مدارک موجود نوشته شده اما به‌صورت نمادین در داستان اصلی که در یک مزرعه اتفاق می‌افتد، انعکاس می‌یابد، در حقیقت، مزرعه‌ مورد اشاره، نمادی از کشور فلسطین است و هر کدام از شخصیت‌های داستان، نماینده‌ طیف خاصی از مردم آن کشور به شمار می‌روند.
درخت زیتونی در مزرعه و در مرکز داستان وجود دارد که سلسله حوادثی پیرامون آن به‌وجود می‌آید.

این درخت، نمادی از تاریخ و فرهنگ غنی فلسطین است و اگرچه با دسیسه‌ صهیونیست‌ها از ریشه کنده می‌شود و به جای آن یک دکل نگهبانی قرار داده می‌شود ولی پس از سال‌ها مبارزه و مقاومت مردم مظلوم فلسطین، دوباره سر از خاک بیرون می‌آورد و جوانه می‌زند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • غزه؛ محور مقاومت در ادبیات فارسی
  • ۱۰ سریال جنگی دیدنی در مورد جنگ جهانی اول
  • آموزش چهار هزار و ۹۰۰ مهارت آموز درهرمزگان
  • کتاب جدید بهمن پگاه راد رونمایی می شود
  • ۱۰ سریال جنگی دیدنی در مورد جنگ جهانی اول؛ از Women at War تا Parade’s End
  • امتداد مهارت آموزی با مشارکت فنی و حرفه‌ای در شبکه آموزش سیما
  • خدمت‌رسانی جهادگران فنی و حرفه‌ای به ۲۰۰۰ نفر در روستاها
  • تمرکز نشر صاد بر انتشار داستان‌هایی با روایت ایرانی است
  • ارائه بیش ۲۰ میلیون نفرساعت آموزش مهارتی در خوزستان
  • ایجاد ۲.۵ میلیون شغل در دولت سیزدهم