Web Analytics Made Easy - Statcounter

به همت اداره دانشجویی و فرهنگی مجتمع دانشگاهی پیامبر اعظم (ص) دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی کارگاه آموزشی «فن بیان و مهارتهای ارتباط موثر» برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، در این کارگاه مریم حکیمی از مجریان صدا وسیما و دانشجوی مقطع دکتری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب در خصوص ضرورت برقراری ارتباط موثر، راه های برقراری ارتباط موثر با دیگران، زبان بدن و نحوه چگونگی استفاده از آن، چهره شناسی در ارتباطات، چگونگی آموختن مهارت سخن گفتن، انواع شخصیت ها، کنترل احساسات، مخاطب شناسی و مهارت فن بیان سخنانی ایراد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: «ارتباط موفق و مؤثر مهارتی است که همه باید داشته باشند زیرا رمز رسیدن به موفقیت و پیشرفت در جوانب مختلف زندگی، همین ارتباط مؤثر و مناسب است.»

حکیمی افزود: «برای همه فعالیت‌های اجتماعی نیازمند برقراری ارتباط مؤثر با دیگران هستیم و اگر این مهارت را به خوبی نیاموخته باشیم، در اغلب فعالیت‌های اجتماعی، رضایت ما تأمین نخواهد شد.»

وی با بررسی مهارت ارتباطی و ابعاد آن، راه های برقراری ارتباط مؤثر و سازنده با دیگران، مهارت‌هایی از قبیل گوش کردن، خواندن، همدلی کردن، مخالفت کردن به شیوه مناسب، خودشناسی و افزایش آگاهی، مهارت بیان احساسات،‌ مهارت خودافشایی، آشنایی با ارتباط غیرکلامی، شناسایی انواع شخصیت و ... را تشریح کرد.

حکیمی فن بیان را توانایی استفاده از اجزای ارتباطی جهت انتقال بهترین پیام به مخاطبان دانست و راههای تقویت فن بیان را برشمرد.

اردوی فرهنگی، سیاحتی شهرشیراز

به همت اداره دانشجویی و فرهنگی مجتمع دانشگاهی ولیعصر (عج) واحد تهران مرکزی اردوی فرهنگی، سیاحتی و زیارتی دانشجویان به شهر شیراز با حضور 74 نفر از دانشجویان خواهر آن مجتمع برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، از ویژه برنامه های این اردو می توان به: مشاوره حضوری دانشجویان با مریم زمانی اصل مشاور و استاد دروس عمومی واحد تهران مرکزی، بازدید از مجموعه فرهنگی وتاریخی تخت جمشید، بازدید از مکانهای فرهنگی وتاریخی سعدیه، حافظیه، باغ ارم، زیارت سید علاء الدین( سیدحسین بن موسی کاظم (ع)، زیارت حضرت شاه چراغ واقامه نماز صبح در حرم مطهر آن حضرت ، بازدید گروهی از مجموعه فرهنگی مسجد نصیر الملک وزیارت امام زاده زنجیری و منزل زینت الملوک و نارنجستان (منزل قوام السلطنه برادر زینت الملوک)، بازدید از ارگ کریم خان زند، حمام وکیل و بازار وکیل، و سخنرانی خانم مریم زمانی اصل مشاور و استاد واحد تهران مرکزی درخصوص سعدی، حافظ وحضرت احمد بن موسی کاظم(ع) و شرح علت نامگذاری ایشان درخصوص لقب شاه چراغ اشاره کرد.

نشست حقوق عمومی

ابعاد حقوقی نظارت بر مصوبات شورای شهر عنوان نشستی است مه با همکاری گروه تخصصی حقوق عمومی در دانشکده حقوق واحد تهران مرکزی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر مهدی شعبان نیا منصور عضو هیات علمی و دبیر نشست در رابطه با موضوع ابعاد حقوقی نظارت بر مصوبات شورای شهر و توجه به نظامات اداره شهر برای بالا بردن سطح زندگی مردم سخنانی ایراد کرد.

در ادامه دکتر علی دشتی به سوالات مورد بحث پاسخ داد و اظهار کرد: «هدف حقوق عمومی: متصل کردن حکمرانی محلی به حکمرانی در سطح ملی است.»

وی افزود: «با توجه به قانون شهرداری ها (مصوب 1334) مصوبات شورا فقط در دو زمینه قابل اعتراض توسط استاندار است: حوزه اقتصاد عمومی مهم – حوزه ی سیاسی Ü اصل بر قطعیت مصوبات است.از نظر محتوایی 4 مورد باعث نقض مصوبات شوراها می شود:1. تناقض با قوانین2. خروج از صلاحیت و اختیار انجمن3. ذینفع بودن کسانی که رای داده اند4.. تشکیل شدن انجمن در محل و زمانی غیر از محل و زمان اصلی.»

دشتی گفت: «با توجه به این موارد، مصوبات شوراها مافوق مصوبات دولت و مادون مصوبات مجلس است.اصل 105 ق.ا در باب نظارت بر مصوبات شورای شهر دو خط قرمز از لحاظ محتوایی تعیین کرده است: قوانین و موازین اسلام.اصل 103 ق.ا : مقامات کشوری مکلف به رعایت تصمیمات شوراها هستند . قدر متیقن: شوراها تحت نظارت مقامات کشوری نیستند.نظارت باید سازمان یافته و دقیق باشد و قابل تقصیر نباشد. همچنین از دید اصل 103 قانون اساسی شوراها بالاتر از مقامات دولتی هستند پس نظارت نباید توسط مقامات دولتی باشد.ایجاد ساز و کار نظارت شرعی بر مصوبات شوراها : در سال 95 در تبصره ماده 80 قانون شوراها، نظارت شرعی بلاقید و بدون زمان به شورای نگهبان داده شد.»

وی اظهار کرد: «در همه نظام های حقوقی، دولت مرکزی بر واحد غیر متمرکز نظارت می کند.و دردر ابتدا به مبانی و مقدمات تشکل های مردم نهاد اشاره گردید و پس از ان تمامی مواد ایین نامه مورد بحث تحلیل و بررسی شد.در پایان سخنرانی ، پرسش و پاسخ به طور مفصل صورت پذیرفت.»

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۵۵۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است

ایسنا/کرمانشاه رییس سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه، آموزشی که اشتغال آفرین نباشد را ابتر دانست و گفت: در جهاددانشگاهی اکثر آموزش‌ها منجر به ایجاد شغل می‌شود.

مسلم حدیدی، امروز (۱۸ اردیبهشت) در آیین بزرگداشت مقام معلم و تجلیل از مدرسین همکار معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه، با قدردانی از تلاش های صورت گرفته در این معاونت گفت: خوشبختانه به همت همکاران این حوزه توانسته ایم آموزش ها را در جهاددانشگاهی مهارت محور و تخصصی کنیم، طوری که هر دوره آموزشی بتواند به ایجاد یک شغل برای فراگیران منجر شود.

حدیدی افزود: آموزشی که به اشتغال منجر نشود ابتر می‌ماند و در همین راستا اولویت آموزش‌های خود را بر مهارت آفرینی گذاشته ایم تا فراگیران در پایان دوره بتوانند در حرفه ای مشغول به کار شوند.

وی تصریح کرد: با تدوین فرآیندهای اجرایی، ایجاد زیرساخت های لازم و بهره‌مندی از زیست بوم سازمان جهاددانشگاهی، آموزش‌ها در مسیر کارآفرینی و ایجاد شغل پیش رفته است.

وی از بیکاری به عنوان مهمترین معضل استان یاد کرد و افزود: با برنامه ریزی صورت گرفته در جهاددانشگاهی گام‌های ارزشمندی در جهت اشتغال جوانان استان برداشته شده است.

رییس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه در ادامه از پیگیری بین المللی شدن آموزش های سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه خبر داد و افزود: با توجه به کیفیت بالای آموزش های سازمان و مهارت محور بودن این آموزش‌ها، در تلاش هستیم دامنه فعالیت خود را در سطح بین المللی گسترده کنیم.

وی افزود: در همین راستا امسال حوزه بین‌الملل آموزش‌های سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه فعال می‌شود و امیدواریم با زیرساخت‌ها و تجاربی که در این حوزه داریم بتوانیم در سطح بین المللی هم فعالیت‌های اثرگذاری داشته باشیم.

مهدی عبدالمالکی معاون آموزش و کارآفرینی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه نیز در حاشیه این مراسم با اشاره به همکاری حدود ۱۵۰ مدرس با معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه، گفت: این مدرسین در حوزه آموزش‌های عمومی، تخصصی و مهارتی با ما همکاری دارند.

وی با اشاره به استقبال فراگیران از دوره‌های آموزشی این سازمان گفت: سال گذشته بیش از ۳۲ هزار نفر در دوره‌های مختلف آموزشی سازمان جهاددانشگاهی شرکت کردند و پیش بینی می شود این تعداد امسال به بیش از ۴۰ هزار فراگیر برسد.

وی با بیان اینکه یکی از محبوب‌ترین دوره‌های آموزشی این سازمان آموزش زبان های خارجی است، گفت: در حال حاضر پنج زبان انگلیسی، آلمانی، فرانسوی، کره‌ای و ترکی استانبولی در مراکز آموزش جهاددانشگاهی کرمانشاه آموزش داده می‌شود و در حال حاضر بیش از ۵۷۰۰ فراگیر در این دوره‌ها مشغول یادگیری زبان هستند.

آموزش های جهاد دانشگاهی «مهارت محور» است، نه «مدرک محور»

وی گفت: یکی از مزیت های آموزش های جهاد دانشگاهی این است که ما گواهینامه محور یا مدرک محور نیستیم و در تلاشیم فردی که وارد دوره‌های آموزشی می‌شود با کیفیت بالا این آموزش‌ها را فرا بگیرد، طوری که بتواند پس از خروج از این دوره‌ها وارد بازار کار شود.

عبدالمالکی افزود: یکی از چالش های اصلی حوزه اشتغال استان چه در میان فارغ التحصیلان دانشگاهی و چه افراد غیردانشگاهی نداشتن مهارت است و همین امر موجب شده که فارغ التحصیل ما یا هر فردی که به سن اشتغال می رسد نتواند برای خود ایجاد شغل کرده و یا در حرفه ای مشغول به کار شود و همه چشم انتظار آزمون های استخدامی دولت هستند.

عبدالمالکی گفت: در معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی اولویت کار را بر مهارت محوری آموزش‌ها گذاشته‌ایم، طوری که افراد پس از گذراندن این آموزش‌ها بتوانند مهارت لازم را برای ورود به حرفه‌ متناسب با آموزش‌ها کسب کنند.

در این مراسم از مدرسین همکار با معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه تقدیر شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تاثیر داروهای استنشاقی بر درمان آسم/ آموزش؛ گامی موثر در کنترل آسم
  • آموزش پیش از ازدواج و خانواده به بیش از ۶ هزار زنجانی ارایه شد
  • قطع ارتباط موسسات آموزش عالی بلژیک با دانشگاه‌های اسرائیل
  • راه اندازی معاونت پرورشی در مدارس غیرانتفاعی مرکزی
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با بروز بیماری‌های قلبی
  • درباره حجاب به ابعاد دینی، سیاسی و بین‌المللی توجه شود
  • امین: فعالیت دانشجویان در صنایع را برای سازمان‌ها توجیه کنیم 
  • ارتباط کم اساتید کشاورزی با بخش واقعی/ جهاد کشاورزی کمکی به مهارت آموزی دانشجویان نمی‌کند
  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • بیشترین مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در دوره اخیر برای آموزش و پرورش بوده است